Influencers

Jobbar du som Influencer och skulle du vilja använda våra produkter i framtida projekt? Ta reda på hur vi kan samarbeta här.

Så här gör vi samarbeten.

Under de senaste åren har influencers efterfrågat våra produkter för olika projekt runt om i världen. Så om ditt nästa projekt även omfattar panelväggar eller tak så kontakta oss gärna. Vi skulle gärna vilja veta mer om ditt projekt och dina idéer.

1. Berätta för oss om din idé

Först måste vi se om vi är den perfekta matchen. Berätta för oss om dig själv, dina följare och vad du har i åtanke gällande ett samarbete.

2. Bli godkänd

Vi arbetar inte bara med vem som helst. Med hjälp av vårt tredjepartsverktyg ser vi till att du har rätt målgrupp som matchar vår målgrupp.

3. Kom igång

Det är dags att komma in på detaljerna i ett samarbete. Vad behöver vi av dig och – ännu viktigare – vad får du av oss.

4. Vi skickar produkten till dig

När samarbetet är undertecknad skickar vi produkten till dig. Vi fixar frakten och hittar ett leveransdatum.

5. Gör din grej

Dela din berättelse om WoodUpp och våra produkter på ditt unika och autentiska sätt. Inspirera dina följare och skapa fantastiskt innehåll.

6. Vi marknadsför dig

Skicka ditt innehåll till oss så att vi kan marknadsföra dig och ditt projekt i vår marknadsföring. Vi har mer än 500 000 följare världen över.

Låt oss sätta igång

Maila oss med mer information om dig själv, din idé och dina följare. Vi återkommer sedan till dig snarast.

Skicka mejl

Huvudkriterier

Du delar våra värderingar

Vi tror på positivitet och autenticitet. Vi strävar efter att inspirera människor över hela världen att skapa bättre miljöer för sig själva och de människor de bryr sig om. Att samarbeta med människor som resonerar med vår målbild är så viktigt för oss så det är helt enkelt ett huvudkriterium när vi väljer potentiella WoodUpp-ambassadörer.

Dina följare älskar dig

Det handlar inte om antalet följare du har. Det är viktigare att ha rätt följare. Så vi har inte ett lägsta antal följare men vi tittar på andra saker som engagemang och den allmänna känslan på din profil.

Du är villig att dela med dig av statistik från din profil

Vi använder oss av ett verktyg för att analysera din profil för att ta reda på om vi är en bra matchning och se vilken typ följare du har.

Du samtycker till att leverera innehåll som vi kan använda i vår marknadsföring

Det är ett krav att vi kan använda innehållet som du gör i vår egen marknadsföring också. Det vore synd att inte dela ditt fantastiska projekt med våra mer än 500 000 instagramföljare, eller hur?

Du är väldigt duktig med din kamera

Du vet vad du gör med kameran och du skapar vackert innehåll. Dina vackra bilder och videos väcker spänning bland dina följare – och får våra produkter att se ut som bäst.