Välkommen hem till
Villa Otter

 

WoodUpp Stories | Villa Otter

Hemma hos Villa Otter

Välkommen hem till Villa Otter, ett vackert ladhus som ligger på landet. Här möts du av en harmonisk och inbjudande atmosfär som genomsyrar varje hörn av detta imponerande hem.

Öppen planlösning med högt i tak

Interiören är utformad med en stilfull och modern inredning med en öppen planlösning som kombinerar kök, matrum och vardagsrum på ett imponerande sätt. För att få bra akustik i öppna planlösningen valde familjen att montera akustikpaneler på ena väggen vilket bidrar till en hemtrevlig och avslappnad atmosfär.

Ombonad känsla

När man kliver in i Villa Otter möts man av en varm och välkomnande atmosfär. Interiören är utformad med en stilfull och modern inredningsstil som ändå känns personlig och mysig. Hela hemmet är inrett med jordtoner vilket skapar en ombonad känsla som verkligen välkomnar hela familjen.

"Vi är så nöjda med vårt val av akustikpanel i vårt hem. Det har verkligen förbättrat ljudmiljön och skapat en avslappnad och behaglig atmosfär. Vi kan umgås tillsammans som en familj utan att behöva höja rösten eller kämpa för att höra varandra. Det har verkligen gjort en stor skillnad för vår livskvalitet."

En av de mest imponerande funktionerna i Villa Otter är den fantastiska utsikten över den vackra naturen utanför. Genom stora fönster och glasdörrar kan man njuta av naturen från soffan eller matbordet. På den stora verandan kan hela familjen samlas och njuta av morgonkaffet eller kvällsmaten, samtidigt som man njuter av fågelkvittret.

Se Villa Otters paneler på din vägg

Ta en bild, välj ett panel och se panelen på din vägg. Villa Otter valde Akupanel | 240 Rustik Naturlig Ek.

 

Rustik Naturlig Ek

Gå till produktsidan

Beställ provbit här

Beställ nu