Melissa Trentemøllers historia

Melissa och hennes man hade många tanker om hur deras drömhus skulle se ut och därför bestämde de sig att bygga det från grunden. Så snart de hittade deras nuvarande placering visste de att det var perfekt för deras familj.

De är mycket sociala människor och gillar samla vänner och familj - därför var det viktig för dem att skapa öppna rum med plats till alla.

 

DETTA ÄR HISTORIEN OM  Melissa

 

Visning af Melissas hus

Hemmet är en viktig bas för familjen

Melissa läser til pedagog och vill jobba med de som mest är i behov av hjälp.

Hon älskar inredningsdesign och håller sig själv uppdaterat på alla designtrends. Från dessa trends får hon sin inspiration till vad hon vill göra i sitt hem för att skapa den bäst möjliga stämningen för henne och hennes familj.

Familjen Trentemøller består av mycket sociala människor och de älskar att få gäster på besök i deras vackra hem. Deras sociala intressen har gjort stort avtryck på hur deras hem ser ut idag- det var viktigt att det var ställe där alla kan samlas och ha det trevligt tillsammans.

Bodde ett år i en husvagn på tomten

Vi bor i detta mysiga hus som min man Kasper byggde åt oss. 

Vi byggde det i 2015 och då bodde vi ett i en husvagn på tomten 

Nu har vi drömhuset och drömmen som vi önskade oss. 

____________________________

 

Så låter det från Melissa när hon med glädje berättar för oss om resan mot deras drömhem. Det är tydligt att hon är stolt över resultatet vilket man ju kan förstå.

De är inte nöjde med deras hem men också men deras omgivningar. De är nära naturen och institutioner vilket var viktigt för familjen när de valde placeringen.

Ett framtidssäkert hus med stora ytor

Det var viktigt för familjen att huset var framtidssäkert vilket betyder att barnen kan få deras egen del av hemmet när de blir äldre och att föräldrarna kan ha en annan del för att säkra plats för alla. Därutöver var det viktigt att ha ett stort rum för gäster och familj att samlas i. Allt detta kulminerade med beslutet om att göra deras hem L-format.

En enestående entre

När man kommer in i hemmet hos familjen Trentemøller kommer man in i det enorma kök och matsalen med höga tak. Man kan se vackra möbler, fina växter, vackra bilder och akustiska paneler på både taket och väggen som gör det övergripande intryck av rummet imponerande och unikt.

Stora ytor skapade dålig akustik

Melissa säger att innan de fick monterat deras akustiska paneler på deras väggar och tak hade de några andra akustiska paneler - men de räckte inte till deras stora kök och  och matbord så de var tvungna att hitta på en annan lösning. Det var då Melissa hittade WoodUpp och som tur kunde panelerna få bort ekot i rummet.

Om detta säger Melissa följande:

Nu har vi inte längre problem med eko och det är verkligen underbart så nu kan våra vänner och familj hälsa på och vara här allihopa så det är verkligen fantastisk. 

Se panelerna på din vägg

Ta en bild, välj ett panel och hitta den perfekta matchen till din vägg.

Prova vår visualiserare

De akustiska panelerna är ett enormt hit

Det var på online som Melissa hittade information om hur fantastiska akustiska panelar kan vara för att få bort eko i stora rum. Därför kontaktade hon några snickare för att höra deras åsikter om ämnet och de sa direkt "go" till idéen.

 

Så därefter hittade vi WoodUpp och beställde färgsamples för att få reda på vilken sorts av trä som var mest lämplig till vårt hem och och vi föll för den ljusa typen. Vi tycket det blev riktigt bra och passar perfekt i vårt hem. Det ger något värme och natur på ett sätt passar i vårt ljusa rum. Så det är verkligen trevligt.

 

Hon använde panelen för att göra gaveln , taket och en sänggavel:

Sänggavel

Gavel

Tak

Positiv respons online

Efter att ha monterat Akupanelerna fick familien mycket beröm om hur vackert hemmet hade blivit. Men komplimangerna kom inte bara från familj och vänner.

Melissa poster ofta bilder av gavlen, väggen och sänggavlen på Instagram på hennes konto @m_trentemoeller. Hon för många positiva kommentarer från folk som ger henne beröm för hennes smak i inredningsdesign.

Efter att vi valde att installera dessa paneler i både taket som en gavel och också i vårt sovrum har vi fått verkligen positiva reaktioner. Inte bara från vänner och familj men också på sociale medier. 

 

Se hennes profil

Spana in Klassisk Ek

Gå till Klassisk Ek

Se panelerna på din vägg

Prova vår visualiserare

Beställ färgsamples

Beställ nu