Filip Ljungberg

Entreprenören och filmskaparen Filip Ljungberg har alltid något nytt spännande på gång – han jobbar utifrån glädje, älskar att inspirera andra och ser möjligheter i allt han gör. Om det är igenom film, youtube, föreläsningar, utbildning, kurser eller podcast så hjälper Filip människor att tro på sig själva, släppa rädslan och nå deras fulla potential.

 

DETTA ÄR Entreprenören Filip Ljungberg

WoodUpp Stories | Filip Ljungberg

Studion är ett viktigt redskap i Filips jobb

Från och med nu kan Filip bjuda in sina gäster i sin nya studio som inte bara har god akustik men som också är otrolig snygg. Filip valde att använda Akupaneler i Rustik Brun Ek för att skapa ett supertrevligt och exklusivt uttryck – och som du ser i filmen blev Filip supernöjd med resultatet.

Motivation och coaching

Att få människor att nå sin fulla potential är otroligt motiverande och spännande att få vara en del av. Det är en oändlig resa som aldrig tar slut. Jag har föreläst för över 5000 ungdomar och detta är en av de bästa sakerna jag vet: Att lyfta en person från var de var till vart de är nu. Men det är inte jag som lyfter utan det är de själva. Det enda de behöver är par verktyg och en "aha" upplevelse. Motivation är något de själva kommer skapa. Jag ska bara visa att det går.

____________________________

Så mycket skratt och energi

Kärnan i Filips sätt att arbeta och leva är att skratta, leka och ha kul. Allt annat skulle vara slöseri med livet helt enkelt. Därför har Filip startat Akademi Ljungberg, en plattform där han har samlat all sin erfarenhet om marknadsföring, mindset och försäljning på ett ställe. En utbildning som skapar de bästa förutsättningar för att må bra och lyckas med sin business.

"Enkelt att sätta upp, jättebra material, jag gillar det – det blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig."
Se panelerna på din vägg

Ta en bild, välj ett panel och hitta den perfekta matchen till din vägg.

Prova vår visualiserare

Spana in Rustik Brun Ek

Gå till Rustik Brun Ek

Se panelerna på din vägg

Prova vår visualiserare

Beställ färgprover

Beställ nu