WoodUpp Stories

Vackra reportage genom tiden

Lovisa Borg

Vi hade privilegiet att besöka Lovisa Borg och ta del av hennes personliga touch i detta vackra parhus från BoKlok. Hennes hem är en hyllning till den skandinaviska stilen med dess mjuka färgpalett och rena linjer.

Parhus från BoKlok
Simon Lindström

Vi hade nöjet att besöka Simon Lindström i hans charmiga lägenhet i Stockholm. Klicka här och läs mer om hur Simon förvandlade sin lägenhet.

Klicka här
Ett vackert showroom

Rowico Home skapar stilrena möbler i skandinavisk design. Hållbarhet och kärlek för hemmet ligger Rowico Home varmt om hjärtat. Välkommen till vår värld av snygga möbler!

Läs historien
Välkommen hem till Villa Otter

Vi har varit på besök hemma hos Villa Otter. Ett fantastiskt hem som verkligen har allt. Med en avslappnad och personlig inredning, stora utomhusområden och fantastisk utsikt över den vackra naturen är detta en plats där man verkligen kan slappna av och njuta av livet på landet.

Villa Otter
Ljungberg studio

Entreprenören och filmskaparen Filip Ljungberg använde våra paneler i Rustik Brun Ek for att skapa ett professionellt och inbjudande uttryck i sin studio.

Läs historien
På besök hos Faustix

Vi har varit på besök hemma hos musikproducent, DJ, familjefar och TV-stjärnan Morten Olsen, också känd som Faustix, som använde våra paneler i träkol for att skapa ett supertrevligt och exklusivt uttryck i sin hemmastudio.

Läs historien
Lovestick

Vi har haft äran att få hälsa på Mark Falgren - också känd som trumslagaren Lovestick i musikgruppen Lukas Graham. Se hur han skapade sin hemmastudio i den följande WoodUpp Story.

Se historien
Visning av Melissas hus

Hur får man bort eko i ett hem med stora nakna ytor?

Det var Melissa stora bekymmer när hennes man byggde deras nya vackra hem. De ville hålla det simpelt och minimalistisk men de många nakna väggar var ett problem - tills de hittade WoodUpp.

Läs historien
8-kanten

Hur ser det ut när man använder mer än 500 akupaneler i ett konferensrum? Det var frågan som vi ställde oss själva när vi fick in den enorma order.

Spana in denna historia om 8-katen och se om du blev lika euforisk över slutresultatet som vi blev!

Läs historien
A+ Siam Sushi

Om du har en restaurang är det otroligt viktigt att du har ett välkomnande uttryck som får folk att känna sig bekväma. Både i den visuella och den akustiska miljön. Søren från Rumraketten har inredd A+ Siam Sushi och han älskar att dela med sig av de tanker han hade om inredningsdesign hos A+ Siam Sushi. 

Läs historien
Erik Sviatchenko

Erik  bjöd oss innanför på en kopp kaffe och en visning. Han bor i ett minimalistisk hus med sin fru, Anne Sviatchenko, och deras två barn. Vi hade verkligen tur att få besöka Erik och höra mer om de tanker Erik och hans fru hade om inredningen av deras hem. 

Läs historien
Kasper Boye

Kasper Boye är självlärd inredningskonsulent och också en självlärd hantverkare. I denna story har jag pratat med Kasper om de trends han ser om inredningsdesign just nu. Förutom det får vi lov att se två av hans projekt - Regus och Restaurant Mastek - som han inredde. Det är massor med inspiration på väg till dig. 

Läs historien

Utforska Akupanelet

Se mer

Behöver du inspiration till ditt projekt?

Se bildgalleriet

Se panelerna på din vägg

Prova vår visualiserare