Simon LindströM

 

WoodUpp Stories | Simon Lindström

På besök hos Simon

Vi hade nöjet att besöka Simon Lindström i hans charmiga lägenhet i Stockholm. Många känner igen honom som en av deltagarna i den populära serien "Bachelor" från 2021. Han kommer från Eskilstuna men bor nu i huvudstaden i sin mysiga lägenhet. Han är ambitiös, har länge jobbat inom marknadsföring och driver nu eget företag.

"Jag valde att skaffa akustikpaneler
från WoodUpp för att jag gillar industriell design väldigt mycket här hemma, och det är en väldigt kall stil så att man behöver ha någonting
som liksom mjukar upp men också värmer upp lägenheten. Så därför har jag valt akustik-paneler i valnöt som ger en varm känsla till hemmet."

WoodUpp Stories | Simon Lindström

Dold förvaring

Simon har verkligen tänkt smart när det gäller att utnyttja utrymmet i sin panelvägg. Bakom den eleganta ytan döljer sig nämligen ett imponerande system av dold förvaring som både är praktiskt och diskret.

Med fingertoppskänsla för design och funktionalitet har Simon skapat smidiga luckor och hyllor som smälter in sömlöst i panelväggen. Denna smarta lösning ger honom möjlighet att hålla sin arbetsplats i vardagsrummet snyggt och organiserat, samtidigt som han enkelt kan dölja bort saker när de inte används.

Fasiken va fint det är här hemma

___________________________

"Det viktigaste för mig i mitt hem är nog att man verkligen, alltså trivs och man gillar att vara i miljön. Och det är mycket för att man ska komma hem här efter jobbet, man ska landa och faktisk bara känna sig trygg och må bra. Och ibland bara ligga i soffan och bara ’fasiken va fint det är här hemma.’ Det tycker jag är skönt att bara känna."

Simon har lyckats skapa en perfekt arbetsmiljö hemma genom att inreda en elegant och funktionell kontorshörna i sitt vardagsrum. Han har dessutom använt en robust betongskiva för att skapa en smart hylla och ett praktiskt skrivbord i ett och samma möbelstycke vilket skapar en modern och minimalistisk atmosfär i rummet.

Se Simons paneler på din vägg

Ta en bild, välj ett panel och se panelet på din vägg. Simon har vald Akupanel | Valnöt.

 

Se Valnöt

Gå till Valnöt

Beställ färgprov

Beställ nu