En plats för
inspiration

 

WoodUpp Stories | Rowico Home

Inspireras i Showroom

Rowico Home framhäver det bästa inom modern design och inredning och är platsen där dina inredningsdrömmar blir verklighet.

"Mitt namn är Marianne och jag jobbar som Showroom Manager. Jag älskar inredning och mötet med kund. Här får jag möjlighet att hjälpa och råda besökaren inför sitt val av möbler i sitt hem, vilket känns väldigt kul. I förlängningen kommer vi också skapa samarbete med inredare som ska kunna hjälpa kunden med ett helt inredningsprojekt."

Kvalitet och hållbarhet

Rowico Home har ett stort fokus på kvalitet och hållbarhet och arbetar endast med noggrant utvalda material. Genom att välja produkter från Rowico Home kan du vara säker på att du investerar i möbler som är både vackra och hållbara.

När du kliver in genom dörren till Rowico Home möts du av en atmosfär fylld av inspiration och elegans. Varje hörn är noggrant utformat för att visa upp ett fint sortiment av möbler och dekorativa tillbehör.

Den varma känslan av våra akustikpaneler sammanflätas sömlöst med Rowico's kollektion av möbler. Genom att kombinera träets naturliga charm med dess ljudabsorberande egenskaper, skapar vi en harmonisk miljö som speglar Rowico Homes estetik och värden.

Akustikpaneler

Våra akustikpaneler inte bara hjälper till att minska efterklang och förbättra akustiken, de tillför också en extra dimension till inredningen. De är en del av det övergripande konceptet och designen, vilket gör det möjligt för Rowico's besökare att uppleva en helhetsupplevelse som går utöver att bara visa möbler.

Se Valnöts panelen på din vägg

Ta en bild, välj ett panel och se Akupanel | Valnöt på din vägg.

 

Akupanel Valnöt

Gå till produktsidan

Beställ färgprov

Beställ nu