Parhuset med mjuka färger

 

WoodUpp Stories | Lovisa Borg

Mjuk färgpalett och rena linjer

Välkommen till Lovisas hem, en plats fylld med harmoni och skönhet. Lovisa Borg bor i ett charmigt parhus med en inbjudande atmosfär och genomtänkta detaljer. Hennes hem är en hyllning till den skandinaviska stilen med dess mjuka färgpalett och rena linjer.

För att få en ljuddämpande effekt använde vi oss av WoodUpps akustikpaneler. Resultatet blev inte bara att det blev bättre akustik, det skapade även en ombonad känsla med ett skandinaviskt intryck.

Dold förvaring

Simon har verkligen tänkt smart när det gäller att utnyttja utrymmet i sin panelvägg. Bakom den eleganta ytan döljer sig nämligen ett imponerande system av dold förvaring som både är praktiskt och diskret.

Med fingertoppskänsla för design och funktionalitet har Simon skapat smidiga luckor och hyllor som smälter in sömlöst i panelväggen. Denna smarta lösning ger honom möjlighet att hålla sin arbetsplats i vardagsrummet snyggt och organiserat, samtidigt som han enkelt kan dölja bort saker när de inte används.

Fasiken va fint det är här hemma

___________________________

"Det viktigaste för mig i mitt hem är nog att man verkligen, alltså trivs och man gillar att vara i miljön. Och det är mycket för att man ska komma hem här efter jobbet, man ska landa och faktisk bara känna sig trygg och må bra. Och ibland bara ligga i soffan och bara ’fasiken va fint det är här hemma.’ Det tycker jag är skönt att bara känna."

Simon har lyckats skapa en perfekt arbetsmiljö hemma genom att inreda en elegant och funktionell kontorshörna i sitt vardagsrum. Han har dessutom använt en robust betongskiva för att skapa en smart hylla och ett praktiskt skrivbord i ett och samma möbelstycke vilket skapar en modern och minimalistisk atmosfär i rummet.

Se Simons paneler på din vägg

Ta en bild, välj ett panel och se panelet på din vägg. Simon har vald Akupanel | Valnöt.

 

Se Valnöt

Gå till Valnöt

Beställ färgprov

Beställ nu