DETTA ÄR Lovesticks BERÄTTELSE

WoodUpp Stories | Lovestick

På besök hos Mark Falgren aka. Lovestick

Vi har haft äran att få hälsa på Mark Falgren – också känd som trumslagaren Lovestick i musikgruppen Lukas Graham. Se hur han skapade sin hemmastudio i den följande WoodUpp Story.

Akustiska paneler i rökt ek

I Lovesticks hem är inredningsdesignen mycket genomgående! Så fort man kommer in genom dörren till hans hem ser man strax en vägg dekorerat med paneler i rökt ek i hallen. Panelerna ger en super avslappnad atmosfär i rummet från första blicken och det ser bara super vackert ut. 

En röd tråd genom inredningen

Igenom hela lägenheten är det ett värmt och välkomnande uttryck med bruna och vita färger i fokus. Och det är inte bara i hallen. Lovestik och också byggd sin helt egen hemmastudio där han kan producera musik varje dag. 

Hemmastudion

Det är viktigt för mig att ha en bra övningslokal för att det är inspirerande jämförd med musiken jag gör. Det är klart för mig att för att kunde göra bra musik måste det också vara bra omgivningar. Så för mig är det bara viktigt att det ser bra ut och att det är inspirerande..”

____________________________

Så låter det från Lovestick som har skapat dogmet för sig själva att han ska skapa ett nummer varje dag.  Med hemmastudion finns det inga ursäkter för att inte göra det.

Fantastisk akustik i studion

Innan det blev monterat akustiska paneler i Lovesticks hemmastudio var det ofta ett konstigt eko på vokalerna han inspelade. Men nu är ekot borta och kvaliteten är alltid den bästa. 

En 70-tals vibe i studion 

Lovestick ville att uttrycket i studion skulle ha något värme och han ville föra tankerna tillbaka till 70-tals vibes. Därför är studion inredd med retromöbler i värme färger. 

När Lovestick inte är i studion...

… så njuter han att vara på turné. Han älskar att komma ut och uppleva världen och nya kulturer och generellt bara att spela musik för massor med glada människor. Det är precis det han gillar med sitt liv. 

Se Lovestick paneler på din vägg

Ta en bild, välj ett panel och se panelet på din vägg. Lovestick har vald Akupanel | Rökt Ek.

 

Se Rökt Ek

Gå till Rökt Ek

Beställ färgsamples

Beställ nu