Akupanel

Från: 1.095,00 kr

WoodUpp™ Akupanel

Lamellvägg i trä

Stiligt uttryck och bättre akustik

En lamellvägg i trä vill lyfte hela inredning i ditt hem. Det get en ny atmosfär och uttrycket i ditt hem vill utvecklas till en helt ny nivå. Väggen vill också ha fördel av det av med borttagning av oljud och irriterande eko. Ta en titt på våra vackra färger nedan.

Hitta den perfekta färgen

Färgsamples

Se Akupanelet på din vägg

Prova vår visualiserare

Ljudabsorberande effekt

Vår lamellvägg i trä har en väldokumenterat ljudabsorberande effekt. När ljudvågor träffar fältet vill de bli splittrat vilket skapar en effekt som dödar ljudet. Våra lamellväggar i trä vill särskilt göra en markant skillnad i miljöer med många släta ytor som till exempel ett ställe med gipsväggar eller kakel.

Därför har våra lamellväggar i trä funktionella så väl som visuella fördelar som vill ge inspiration och underhållning för gäster och besökare i privata hem och en lång rad av organisationer. Fler kontor, mötesrum, caféer, restauranger och butiker vill ha stora fördelar av denne eleganta lösning för ljudabsorbering.

Lameller i trä på väggar är alltid av hög kvalitet

Hos WoodUpp vill du hitta ett stort utval av lamellväggar i trä som vill ge en ny dimension till ditt hem. Vi är stolta över det faktum att våra produkter produceras här i Danmark. Vi producerar alla vara lamellväggar här på vår lilla fabrik i Ribe där vår familj har haft fabriken i många år. Även om vi har kunder från hela världen, vilket vi är mycket stolta och tacksamma över. är vår vision att fortsätta producera våra produkter i Danmark för vi vill aldrig gå på kompromiss med kvaliteten eller det färdiga resultat.

Alla våra produkter är unika och vi läggar med glädja ner den nödvändiga tiden för att skapa det bäst möjliga resultat för våra kunder. Varje lamell är utvald för hand för säkerställa konformitet på alla våra lamellväggar i trä.

Hör skillnaden

Ett rum med eko

Ett rum utan eko

Hållbarhet är en topprioritet för oss

Förutom att vi erbjuder dig ett kreativt och stiligt element för ditt hem med en ljudabsorberande effekt erbjuder vi dig också ett stort fokus på hållbarhet. En stor del av allt det vi producerar är gjord av trä och därför säkrar vi oss att vi bara köper vårt trä från hållbara leverantörer av timmer. Detta betyder att det inte fälls fler träd än vad skogen kan reproducera. Dessutom är skyddas växt- och djurlivet också. I tillägg till hållbara leverantörer av timmer är det också en ordentligt arbetsmiljö för de människor som jobbar i skogen. Allt detta för att göra en skillnad i vår värld och får vår framtid som behöver hållbara alternativ. Därför är vi på WoodUpp stolta över att vi kan göra en skillnad samtidigt som vi till en varje tid kan erbjuda våra kunder attraktiva produkter.

Ytterligare är vårt akustiska fält gjord av återvunnen plast. Varje år slängs det stora mängder av plast och det hamnar ofta i vår natur. Vi är stolta över att kunde erbjuda dig en vacker lamellvägg i trä som är producerat med omtanke för miljön och också för framtiden.

Vår lamellvägg i trä precis den samma produkt som våra akustiska paneler i trä.