Inredningsarkitekter

Är du inredningsarkitekt och vill gärna använda våra produkter i framtida projekt? Ta reda på hur vi kan jobba tillsammans.

Ansök om gratisprover

Jobbar du som inredningsarkitekt? Då kan du ansöka om gratisprover här (endast inredningsarkitekt).

Tack för ditt meddelande - vi återkommer till dig så snabbt som möjligt.

Steg 1 - Ansök

Börja med att fylla i formuläret för att få dina gratisprover.

Steg 2 – Bli verifierad

Vi kommer att granska din förfrågan och verifierar dig om du lever upp till kraven.

Steg 3 - Få prover

När du är verifierad skickar vi gratisproverna direkt till dig.

Överraska dina klienter med våra moderna och hållbart producerade produkter.

Under de sista par åren har arkitekter efterfrågat våra produkter till olika produkter runt om i världen. Så om ditt nästa projekt också involverar väggar eller tak med akustiska panelar ska du vara så välkommen att kontakta oss. Vi vill älska att höra mer om dina projekt och ideér.

Project "8-kanten" - 500 akupanels in one conference room.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som du kan använda för att inspirera dina kunder.

Våra kunder använder vanligtvis våra produkter för att ge sina projekt ett skandinaviskt utseende och kännsla. Med våra produkter är det enkelt att ge ett minimalistiskt och modernt utseende till de projekt och utrymme du arbetar med.

Ge väggarna eller taket en modern look.

Få med den minimalistiska skandinaviska looken i ditt nästa projekt. Väggar eller tak med lameller ger en modern look till varje rum - dina klienter vill älska det.

Hållbara material.

Våra produkter är gjorde av hållbara material. Fältet som vi använder är gjort av återvunnen plast och vårt trä komme från hållbart skogsbruk.

Förbättrar markant akustiken.

Våra Akupaneler är inte bara snygga - de är också i Ljudklass A (när de är korrekt monterade). De får bort eko och skapar en hälsosam ljudmiljö.

Spara tid (och pengar) på montering.

Montering av väggar och tak med lameller på det gamla sättet är dyrt. På grund av vår design kan snickare montera dessa på ingen tid vilket spara dig för (många) arbetstimmar och pengar.

Kort leveranstid

Har du en stram deadline? Vi producerar våra produkter lokalt på vår lilla fabrik i Danmark. Detta gör att vi kan hålla en kort leveranstid på ungefär 2-3 veckor (även på store order).

Producerat i Denmark.

I Danmark är vi kända för våra stora designklassiker och vår förmåga att producera produkter av högsta kvalitet. Detta vill utan tvekan gynna dig, ditt projekt och i slutänden dina klienter.